Avagy miért látok hozzá ehhez az egészhez?

Röviden: mert érdekel.

Picit bővebben, hosszabban:
mert ma már „mindenki” autóval közlekedik. Épp ezért van sokkal nagyobb szükség a közösségi közlekedés eszközeire. Mert lassan nem fogunk elférni az utakon – a síneket meg szép lassan felszedjük, bár most Szegeden éppen lerakják, s mily meglepő: sokaknak ez is szúrja a szemét.

 

 

Mert a buszt, a villamost, a trolit igenis mindenki szereti. Annak ellenére, hogy lassú, hogy büdös, hogy télen sokszor nincs benne fűtés, hogy késik, hogy lekéssük, hogy a sofőr direkt nem megy át a zöldön, vagy éppen szándékosan aggresszív, hogy kekeckednek velünk, utasokkal, hogy pont akkor robban le, amikor éppen sietnénk vele valahova, hogy...

 

Soroljátok ti is, ha gondoljátok!

De aki arra számít, hogy itt folyamatosan ostorozni fogom Szeged tömegközlekedéséért felelős cégeit, az csalódni fog. Persze ha megérdemlik, akkor nem fogom kímélni őket.

Lesz még egy kis közlekedéstörténet is, romániai és szerbiai terepszemle, na meg a nagy építkezést is igyekszem folyamatosan nyomon követni.

Szevasztok, köszönöm, hogy olvastok! Igyekszem minél frissebb, naprakészebb lenni!

Garai Szakács László

Szerző: gszlaszlo  2010.01.30. 00:30 2 komment

Címkék: busz szeged tömegközlekedés villamos troli közösségi közlekedés szkt tisza volán

A bejegyzés trackback címe:

https://szegeditomeg.blog.hu/api/trackback/id/tr31713887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bálint Csaba · http://srbija.blog.hu/ 2010.01.31. 13:46:55

Azt kell mondanom Lacikám, hogy: ELSŐ

Bálint Csaba · http://srbija.blog.hu/ 2010.01.31. 13:48:30

Azt kell mondanom Lacikám, hogy: ELSŐ
süti beállítások módosítása